Nanoil Hair Oil

 

de beste haarolie - Nanoil

Voor wie is Nanoil Hair Oil?

Nanoil Hair Oils zijn aan te raden voor iedereen die op professionele manier wil zorgen voor de haren en hoofdhuid. Het product kan zowel door vrouwen als door mannen worden gebruikt.

Het maakt niet uit of je haar een lage, gemiddelde of hoge porositeit heeft, Nanoil zal het uitvoerig verzorgen.

Wat zijn de effecten van Nanoil Hair Oil?

Nanoil Hair Oil is werkzaam op de binnenste en de buitenste haarstructuren. Ook zorgt het voor de hoofdhuid door het vele unieke ingrediënten te bieden. Nanoil voor haar met een lage porositeit zorgt voor gemakkelijker kammen en in model brengen, het verdubbelt het volume en beschermt de kleur van het haar van vervagen. Daarnaast voorkomt het schade en beschermt het tegen schadelijke effecten van externe factoren. Nanoil voor haar met een gemiddelde porositeit reguleert de talgklieren, geneest roos en verzacht irritaties aan de hoofdhuid. De cosmetica geneest beschadigde haarpunten, biedt een mooie glans en vermindert kroes en statisch haar. Nanoil voor haar met een hoge porositeit hydrateert, maakt het haar glad en verbetert de glans. Het product beschermt tegen hoge temperaturen, vrije radicalen en onvoldoende zorg.

Het gebruik van Nanoil Hair Oil

Het gebruik van Nanoil Hair Oil is extreem gemakkelijk. Je hoeft alleen maar de juiste hoeveelheid product in het haar of op de hoofdhuid te wrijven. Dankzij de gewichtloze formule wordt de olie snel opgenomen en laat het geen vettige laag achter op het haaroppervlak. Ook kun je het toevoegen aan je favoriete haarmaskers, conditioners of shampoos om de effecten hiervan te verbeteren.

Wat zijn de bestanddelen van Nanoil Hair Oil?

De samenstelling van elk van de drie Nanoil haaroliën zijn gemaakt om aan te sluiten op de benodigdheden van haar met een lage, gemiddelde of hoge porositeit. Nanoil Voor Lage Porositeit bevat: Dennenolie, kokosolie, Arganolie, Castorolie, Shea boter, Maracuja olie, Babassu olie, Monoi olie, Cupacu olie, panthenol, vitamines A en E, Kerastim, Baicapil en Uv-filter. Nanoil voor Hoge Porositeit bestaat uit: Amandelolie, Arganolie, teunisbloemolie, avocado-olie, Maracuja olie, katoenzaadolie, panthenol, keratine, lanoline, zijde, Kerastim, Baicapil, Uv-filter, vitamine E Nanoil voor Gemiddelde Porositeit bevat: Macadamiaolie, Arganolie, Marulaolie, Jojoba olie, Maracuja olie, kokosolie, Kerastim, Baicapil, zijde, Uv-filter, vitamines A en E.

Voordelen:
  • er zijn drie versies van de oliën: voor haar van lage, gemiddelde en hoge porositeit
  • het bevat natuurlijke oliën, vitaminen en vele andere waardevolle ingrediënten
  • het zorgt voor je haar en hoofdhuid
  • het kan op veel verschillende manieren worden aangebracht
  • het voorkomt haaruitval, reguleert talguitscheiding en voorkomt het verschijnen van roos
  • het herstelt gespleten punten, hydrateert en voedt de haarzakjes
  • het geeft een glans, maakt kroezig en statisch haar glad en laat het zacht aanvoelen.
  • Een grote fles van 100 ml is genoeg voor een lange behandeling
Nadelens:
  • de fles gevuld met olie is redelijk zwaar