Moroccanoil Treatment Light haarolie

Voor wie is Moroccanoil Treatment Light haarolie?

Moroccanoil Treatment Light haarolie wordt aangeraden voor de behandeling van dun, verzwakt en beschadigd haar zonder volume. Het helpt iedereen die zijn haar verft of bleekt.

Vrouwen met grijs haar of een verouderende hoofdhuid kunnen hier ook goed gebruik van maken.

Wat zijn de effecten van Moroccanoil Treatment Light haarolie?

Moroccanoil Treatment Light haarolie werkt zowel aan de binnen- als de buitenkant van het haar. Het maakt je haren gezond, sterk en nóg mooier. Vlak na de eerste applicatie kun je al merken dat je haar glad en glanzend is en zacht aanvoelt. Dankzij deze cosmetica wordt föhnen en kammen een stuk gemakkelijker. Verder bevat Moroccanoil Treatment Light haarolie antioxidanten die vrije radicalen bestrijden, haaruitval en vroegtijdig verouderen voorkomen. De Arganolie in het product biedt vele voedingsstoffen, vitamines en micro-elementen.

Het gebruik van Moroccanoil Treatment Light haarolie.

Moroccanoil Treatment Light haarolie kan op zichzelf worden gebruikt, of als toevoeging aan andere schoonheidsproducten. In beide gevallen werkt het goed. Breng één of twee doseringen aan op schone, vochtige haren en wrijf het goed in. Je kunt ervoor kiezen om het haar te föhnen of om het in de lucht te laten drogen. Als je gespleten punten wilt genezen en ze een gezonde glans geven, kun je Moroccanoil Treatment Light olie aanbrengen na het wassen en drogen. Je kunt ook een paar druppels olie toevoegen aan je favoriete masker of conditioner om de effecten te verbeteren.

Wat zijn de ingrediënten van Moroccanoil Treatment Light haarolie?

Moroccanoil Treatment Light haarolie bevat Arganolie. Dit ingrediënt is rijk aan essentiële vetzuren die bijdragen aan een goede werking en conditie van de hoofdhuid en het haar. Daarnaast vind je ook vitamine E in de samenstelling, dat helpt vrije radicalen te bestrijden en dat ervoor zorgt dat je haar en hoofdhuid er langer jong uit blijven zien.

Voordelen:
  • bevat vitamine E, antioxidanten en zonnebescherming
  • versterkt en geneest
  • aangeraden voor gekleurd en dun haar
  • bestrijdt vrije radicalen
  • vertraagt verouderingsprocessen
  • verzacht en hydrateert het haar
  • gemakkelijk aan te brengen
  • grote hoeveelheid
Nadelen:
  • het bevat maar één olie; dit zoudeen er meer kunnen zijn geweest