Essence Ultime Diamond Color & Radiance Oil Elixir

Voor wie is Essence Ultime Diamond Color & Radiance Oil Elixir?

Essence Ultime Diamond Color & Radiance Oil Elixir wordt aanbevolen voor gekleurd, beschadigd en droog haar. Als je vaak de kleur van je lokken verandert, kun je ze een passende bescherming geven met dit product.

Ook kan het je highlights nog verder verlichten.

Hoe werkt Essence Ultime Diamond Color & Radiance Oil Elixir?

Essence Ultime Diamond Color & Radiance Oil Elixir biedt vocht en glans. Het beschermt zowel een natuurlijke als een kunstmatige haarkleur, verlengt de duurzaamheid van de verf en bevordert de prachtige glans van highlights. Als je wilt dat je haar er altijd geweldig uitziet, kun je het product regelmatig toepassen. Wist je dat de cosmetica bescherming biedt aan je haar, elke keer dat je het föhnt of stijlt? Verder geeft het bescherming tegen onkundig kammen en ingrediënten die droogheid kunnen veroorzaken.

Het gebruik van Essence Ultime Diamond Color & Radiance Oil Elixir.

Essence Ultime Diamond Color & Radiance Elixir Oil kan zowel vóór of na de styling met hitte worden gebruikt, om het kammen en föhnen sneller te laten gaan. Verder kan het product worden aangebracht na het kleuren, maar voor het wassen van je haar. Op deze manier zal de verf niet direct worden uitgewassen, maar zal het langer op je haar blijven zitten. Essence Ultime Diamond Color & Radiance Oil Elixir kan ook worden aangebracht op natte lokken, om ze gladder te maken en de nieuwe kleur te versterken. De cosmetica is ook nuttig voor het afmaken van haarstyles.

Waar bestaat Essence Ultime Diamond Color & Radiance Oil Elixir uit?

Essence Ultime Diamond Color & Radiance Oil Elixir bevat twee siliconen en plantoliën: zonnebloemolie en perzikpitolie. Er zitten geen kunstmatige stoffen, zoals nikkel, parabenen, gluten, lanoline en allergenen in.

Voordelen:
  • biedt glans
  • versterkt de kleur van geverfd haar en highlights
  • bevat twee plantaardige oliën: zonnebloem en perzikpit
  • de olie vergemakkelijkt de styling
  • beschermt tegen hitte
Nadelen:
  • bevat een aantal siliconen
  • kleine hoeveelheid
  • werkt het best in combinatie met andere producten van hetzelfde merk
  • om de resultaten te kunnen zien, moet je een tijdje wachten