Davines OI hair Oil

Voor wie is Davines OI hair Oil?

Davines OI hair Oil kan door iedereen worden gebruikt, ongeacht de haarlengte, dikte, kleur en hoeveelheid schade aan de strengen. Als je haar droog, kroezig en broos is, is Davines OI hair Oil perfect voor jou. Ok zal het van pas komen als je besluit een chique haarstijl aan te brengen.

Hoe werkt Davines OI hair Oil?

Davines OI hair Oil is voor veelzijdig gebruik. Het heeft een voordelige invloed op de hoofdhuid en conditie van het haar. Het product maakt de strengen glanzend en zijdezacht. Het heeft een lichte formule die inmiddelijk wordt opgenomen en het haar niet verzwaart. Verder vergemakkelijkt de cosmetica het kammen, tempt het onhandelbare strengen en zorgt het voor snelle en gemakkelijke styling. Dankzij de beschermende laag die op het haaroppervlak wordt gecreëerd, zullen föhnen en stijlen niet meer zo’n negatieve invloed hebben op de conditie van het haar en zullen ze de structuur niet beschadigen. Verder bieden de ingrediënten van Davines OI hair Oil antiradicale en antioxiderende werkingen, de hoofdhuid wordt gehydrateerd en het haar wordt versterkt met extra bescherming tegen vervroegde veroudering.

Het gebruik van Davines OI haarolie

Vóór elke applicatie, moet je de olie opwarmen in je handpalmen. Wrijf het vervolgens in schone, vochtige haren, vanaf het midden van de lengtes naar beneden. Geef het product even de tijd om volledig opgenomen te worden; spoel het niet uit. Houd in gedachten dat de hoeveelheid olie die je gebruikt aangepast moet worden op de lengte en dikte van je haar.

Wees voorzichtig en breng niet te veel olie aan op je haar; dit kan de werking van de talgklieren verstoren.

Waar bestaat Davines OI haarolie uit?

Davines OI haarolie bevat een combinatie van siliconenoliën, die een beschermende laag tegen Uv-radiatie aanbrengt en die het kammen ook gemakkelijker maakt. Roucou is een andere waardevolle olie die kan worden gevonden in Davines OI haarolie. Deze stof is rijk aan antioxidanten en bètacaroteen. Dankzij deze ingrediënten wordt je haar elastisch, de prachtige kleur wordt behouden en je hoofdhuid wordt diep gevoed.

Voordelen:
  • uitspoelen is niet nodig
  • beschermt tegen uv-straling
  • vergemakkelijkt het kammen
  • bestrijdt vrije radicalen
  • verzacht en hydrateert het haar
Nadelen:
  • bevat slechts één olie
  • is moeilijk verkrijgbaar