Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil voor haar

Voor wie is Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil?

Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil wordt aanbevolen voor iedereen die op zoek is naar een product dat het haar versterkt, verzacht en hydrateert. Ook vrouwen met haren die voeding en intensieve behandeling nodig hebben, zullen blij zijn met de eigenschappen van dit product.

Het is perfect voor dunne en broze haren van gemiddelde lengte.

Hoe werkt Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil?

Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil heeft een antiradicale werking. De cosmetica beschermt de hoofdhuid en het haar van onzuiverheden, zonnestralen, vrije radicalen en andere stoffen die een negatieve invloed op het haar hebben. Verder temt het product onbehandelbare strengen, voorkomt het kroes en statisch haar en vergemakkelijkt het de styling. Het biedt vele voedingsstoffen, zoal omega-3, omega-6 en omega-9 vetzuren. Het product beschermt niet alleen tegen zonlicht, maar ook tegen de hete lucht van een föhn of stijltang.

Het gebruik van Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil.

Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil moet worden gebruikt op schoon, vochtig haar, één of twee keer per week. Bij elke applicatie heb je ongeveer 4 tot 6 druppels van de cosmetica nodig. Wist je dat Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil ook gebruikt kan worden als een versterkende behandeling? In dit geval hoef je alleen maar 10 druppels in droog, schoonhaar te wrijven, en het ’s nachts te laten zitten. ’s Ochtends was je dan je haar met een milde shampoo.

Waar bestaat Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil uit?

Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil bevat bamboe-olie, Kendi-olie en tocoferol. Deze stoffen zijn een bron van vitaminen en mineralen. Ze beschermen het haar tegen vrije radicalen, verzachten en verfraaien de strengen en behouden het juiste niveau aan vocht. Verder zal je in Alterna Bamboo Smooth Kendi Oil geen parabenen, gluten, mineraaloliën, paraffine en andere schadelijke stoffen aantreffen.

Voordelen:
  • bevat geen kunstmatige stoffen
  • rijk aan vetzuren
  • voorkomt kroes en statisch haar
  • beschermt tegen schadelijke effecten van hoge temperaturen
  • olie kan worden gebruikt als intensieve behandeling
  • zeer gemakkelijk aan te brengen
Nadelen:
  • alleen aanbevolen voor dun en zwak haar
  • kleine hoeveelheid
  • je moet lang wachten op het resultaat